Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/cru68/7D091OF9/htdocs/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
Croix d'Or Cabernet Sauvignon | Cru68
Welkom bij Wijnhandel CRU68 - sitemap

                                     Gepassioneerd & Gespecialiseerd

Croix d'Or Cabernet Sauvignon

Land:

 Frankrijk

Streek:  Vin de Pays d'Oc
Wijnhuis:  Croix d'Or
Druifsoort:  Cabernet Sauvignon
Smaak:  rood, vol, aromatisch, robuust
art.nr:

De 'Croix d'Or' Vins de Pays d'Oc worden geproduceerd door een middelgroot, bijzonder ambitieus wijnhuis, in Languedoc-Roussillon. Een Vin de Pays hoeft niet duur zijn, terwijl ze een goede kwaliteit kan bieden. Elk jaar opnieuw wordt de cuve zorgvuldig samengesteld. Door de jaren heen is de kwaliteit (lees: desmaak) zeer constant en de kwaliteit hoog!

Deze prachtige paarsrode wijn is modern gevinifieerd en heeft geen houtlagering ondergaan. Er is veel aandacht voor de verzorging van de wijngaarden, en tijdens de oogst hierdoor worden enkel de beste druiven gebruikt.

De wijn heeft een diepe paarsrode kleur. Zacht, aangenaam bouquet van zwarte bes, cederhout en wat lichte paprikatonen. De wijn is fruitig, rijk en elegant van smaak. Zacht soepele wijn met een vrij lange afdronk.

Deze wijn is lekker bij stoofschofels, gebakken rood vlees en stevige kruidige gerechten. Ook een goede combinatie met harde hollandse kazen.