Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/cru68/7D091OF9/htdocs/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
Gallo Family vineyards California red | Cru68
Welkom bij Wijnhandel CRU68 - sitemap

                                     Gepassioneerd & Gespecialiseerd

Gallo Family vineyards California red

Land: Amerika-Californië
Streek: Californië
Wijnhuis: E. & J. Gallo
Druifsoort: Syrah, Cabernet Sauvignon, Ruby Cabernet
Smaak: Rood, rond, soepel, aangenaam
art.nr:

De wijngaarden in deze vallei wordt gedeeltelijk door de bergen beschut. Toewijding en geduld in wijngaard en vakmanschap in de wijnmakerij leverden uitstekende wijnen op. Voordat de druiven gekneusd werden, werden ze ontsteelt om de hoeveelheid tannine in het perssap te beperken. Dit werd gevolgd door een standaard rode gisting, waarbij de wijnmakers de temperaturen zorgvuldig in de gaten hielden. Indien de temperaturen te hoog worden, kan de wijn gaan koken - waardoor hij aan smaak verliest. Door de temperatuur exact aan de unieke smaakkarakteristieken van de oogst aan te passen slaagden de wijnmakers erin een breed en rijk palet aan aroma’s in de oogst tot uitdrukking te brengen.

Deze wijn kan uitstekend worden gecombineerd met rundvlees, varkensvlees, smakelijke pastagerechten of de pikante Spaanse keuken.

Een medium-bodied wijn waarbij de donkere kleurschakering van de California Red een indicatie is van een aantrekkelijk ‘diep’ karakter, met gelaagde ondertonen van donker bessenfruit met sterke vanille ondertonen.

Meer informatie