Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/cru68/7D091OF9/htdocs/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
Barefoot Merlot | Cru68
Welkom bij Wijnhandel CRU68 - sitemap

                                     Gepassioneerd & Gespecialiseerd

Barefoot Merlot

Land: Amerika-Californië
Streek: Californië
Wijnhuis: E. & J. Gallo
Druifsoort: Merlot
Smaak: Rood, rond, soepel, aangenaam
art.nr:

De intentie van Gallo met de Barefoot range is om een toegankelijke lijn weg te zetten voor een zo breed mogelijke doelgroep. Eigentijds, trendy en kleurrijk. De druiven van deze wijn komen van verschillende wijngaarden uit verschillende delen van Californie. Het klimaat is zodanig gunstig dat de druiven een goed suikergehalte opbouwen. Dit resulteert in een makkelijk drinkbare wijn met een goede balans tussen fruit en zuren.

De Barefoot Merlot is een uitstekende aperitief wijn maar ook geschikt bij rundvlees gerechten, lamsvlees, pasta's met rode saus en harde kazen.

De Merlot is mooi donker van kleur. Het is een volle en uitgebalanceerde wijn. In de geur en smaak komen vooral kersen- en pruimentonen terug met een vleugje mocca. Subtiele tannnines met een 'touch' vanille zorgen ervoor dat deze wijn makkelijk drinkbaar is, maar wel met een mooie volle smaak.

Meer informatie