Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/cru68/7D091OF9/htdocs/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
Nieuw in ons assortiment Fritz-Kola! | Cru68
Welkom bij Wijnhandel CRU68 - sitemap

                                     Gepassioneerd & Gespecialiseerd

Nieuw in ons assortiment Fritz-Kola!

"Dat kunnen wij beter" vonden twee vrienden op een dag. Ze schraapten een paar duizend euro startkapitaal bijeen en richtten in 2002 in hun studentenhome in Hamburg-Othmarschen Fritz-Kola op. Hun uitdaging: een nieuwe cola ontwikkelen die beter is dan alles wat de grote frisdrankgiganten tegenwoordig aanbieden. Zo gezegd, zo gedaan. Die filosofie is vandaag nog steeds de sleutel tot het succes van Fritz-Kola.

Fritz-Kola kiest uitsluitend voor glazen flesjes omdat ze de smaak niet beïnvloeden en het koolzuurgas niet verdwijnt. In tegenstelling tot andere grondstoffen is glas voor 100% herbruikbaar en daarom zeer duurzaam. Ook het bottelen van Fritz-Kola, Fritz-Limo en Mischmasch gebeurt volgens een milieuvriendelijke productieproces. Fritz-Kola werkt onder andere samen met een bedrijf dat heel spaarzaam omspringt met hulpbronnen. De energie voor de productie wordt voor 100% duurzaam opgewerkt, het waterverbruik en het gebruik van spoelmiddelen is aanzienlijk teruggeschroefd. Bij Fritz-Kola besteden ze voortdurend aandacht aan projecten die hun limonades duurzamer maken.

Omdat een drank maar zo goed is als zijn ingrediënten, werkt Fritz-Kola vooral samen met familiebedrijven en firma's die door de eigenaar worden geleid. Kwaliteit is prioriteit. Zelfs de cafeïne in de cola is van natuurlijke oorsprong. Al hun dranken zijn plantaardig. Fritz-Kola, Fritz-Limo en Mischmasch bevatten enkel natuurlijke aroma's uit de beste vruchten. Ook het sapgehalte in de limonades is heel hoog voor een lekkere fruitige verfrissing. 

Naast de "klassieke" Fritz-Kola is er een light-versie, een Fritz-Kola Stevia en een variant met koffiesmaak. Ook heeft Fritz-Kola frisdranken onder de namen Fritz-Limo en Mischmasch.

 

Voor meer informatie over Fritz-Kola klik hier